06 - 304 074 24

INNSAEI

PRAKTIJK VOOR
MASSAGE EN BEWUSTWORDING


Ervaringen

Christel heeft een fijne en stevige hand van masseren.

Christel heeft een fijne en stevige hand van masseren. Ik kan me er in vol vertrouwen aan overgeven. Ze weet me op de juiste plekken te raken, zowel in de diepte als ook in het verbindende. Het voelt liefdevol en met aandacht. Ik kan een integrale massage bij Christel van harte aanbevelen. Dank je wel Christel. Ik voel me gezien en weer een stapje verder op mijn pad van heelwording.

Monique

Een aanrader voor iedereen!

Na een prettig en open intakegesprek ging de massage daadwerkelijk beginnen. Toch een beetje spannend, zo'n eerste integrale massage, maar Christel stelde me direct op mijn gemak. Eerst werd ik heerlijk warm ingepakt, waarna ik werd gemasseerd.
Op een gegeven moment gingen we op zoek naar de pijnlijke plekjes. Deze gelokaliseerd te hebben, hielp Christel mij met ademen naar de plek, zodat ik daadwerkelijk bij mijn gevoel kwam.
Ik vond het een hele bijzondere en verrijkende ervaring hoe je met een integrale massage situaties helder kunt krijgen. Christel is enorm sterk in goed luisteren en jezelf de analyse te laten uitvoeren. Door haar vraagstelling ontdek je (weggestopte) blokkades in jezelf.
De aandacht die ze voor je neemt heb ik als prettig ervaren. Ik zit als herboren weer terug in de auto! Een aanrader voor iedereen!

Groetjes, A uit Zelhem

Zij masseert erg prettig, waarbij ze gericht blijft op de cliënt.

Christel heeft, door eerst goed te vragen wat de klacht is, mij voor een groot gedeelte van de pijn in mijn arm en schouder afgeholpen. Zij masseert erg prettig, waarbij ze gericht blijft op de cliënt. Al na één keer bij haar geweest te zijn, lukte het me weer werkzaam te zijn in de tuin.

Stephanie