06 - 304 074 24

INNSAEI

PRAKTIJK VOOR
MASSAGE EN BEWUSTWORDING

Corona Richtlijnen Praktijk Innsaei

Gelukkig mag ik je weer ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er (o.a. ook vanuit de beroepsorganisatie) bepaalde regels opgesteld voor jou en mijn veiligheid. Deze richtlijnen dienen te worden gerespecteerd. Lees deze voor een bezoek aan mijn praktijk alsjeblieft door.

Neem zo min mogelijk spullen mee en stop je spullen die noodzakelijk zijn, weg in je tas of jaszak;

Bij binnenkomst in de praktijk vraag ik je je handen te desinfecteren of goed te wassen met zeep.

Voor en na de behandeling desinfecteer ik mijn handen en onderarmen.

Over het dragen van een mondkapje door de masseur tijdens de behandeling kan gesproken worden. I.p. masseer ik zonder mondkapje.

Bij elke massage gebruik ik nieuwe zuivere olie in een schoon flesje.

Na elke behandeling worden contactpunten zoals de deurklinken,de kraan, de stoelen, de tafel en de massagetafel gereinigd met een desinfecterend middel.

Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand;

Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs 1 dag voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd. Ik deel je mijn gezondheid ook mede.

Als je in de afgelopen 14 dagen besmet bent geweest met COVID-19 en/of in aanraking bent geweest met iemand die mogelijk is besmet, dan wordt de afspraak geannuleerd of er wordt een andere afspraak gemaakt.

Blijf thuis indien jij of één van je gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. Je wordt geacht je afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken.

Tot nader order worden deze annuleringen, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.


Ik hoop je te zien in mijn praktijk. Een hele goede gezondheid toegewenst.

Hartelijke groet,

Christel Westerveld