06 - 304 074 24

INNSAEI

PRAKTIJK VOOR
MASSAGE EN BEWUSTWORDING

Christel

Mijn naam is Christel Westerveld. Ik woon met mijn man en 3 kinderen in het mooie buitengebied van Westendorp, dichtbij Varsseveld. Mijn praktijk ligt naast de woning met een eigen ingang. Het is een geweldige plek. Je zult je hier prettig voelen en helemaal tot rust komen.

Ik heb met veel enthousiasme de opleiding tot integraal holistisch massagetherapeut gevolgd bij Positive Touch. Een mooie en diepgaande opleiding op HBO-niveau, waar ik zelf ook groeide in bewustwording. Een ander deze mooie ervaring ook te laten ervaren, motiveert mij en inspireert mij om me te blijven ontwikkelen en scholen. Dit doe ik door regelmatig deel te nemen aan studiedagen, intervisies en supervisies. Momenteel volg ik een meridiaantraining. Dit is een mooie aanvulling op de behandeling. Meridianen helpen bij het verkrijgen van inzicht in wat er bij iemand kan spelen.

Voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid hebben we ook goede voeding nodig, met de juiste voedingsstoffen. Als het lichaam onjuiste voeding krijgt, kan dat leiden tot ziekte. Omdat voeding hier een belangrijke rol in kan spelen, heb ik ook de opleiding tot natuurvoedingsadviseur gevolgd bij de CIVAS. Wanneer voeding een rol speelt in de problematiek, kan ik je adviseren.

Naast het geven van massagetherapie werk ik parttime als verpleegkundige. Het is fijn bij het masseren een medische achtergrond te hebben.