06 - 304 074 24

INNSAEI

PRAKTIJK VOOR
MASSAGE EN BEWUSTWORDING

Christel

Mijn naam is Christel Westerveld. Ik woon in het mooie buitengebied van Westendorp, dichtbij Varsseveld. Mijn massagepraktijk ligt naast de woning met een eigen ingang. Het is een geweldige plek. Je zult je hier prettig voelen en helemaal tot rust komen.

Ik heb met veel enthousiasme de opleiding tot integraal holistisch massagetherapeut gevolgd bij Positive Touch (2016-2019). Een mooie en diepgaande opleiding op HBO-niveau, waar ik zelf ook groeide in bewustwording. Een ander deze mooie ervaring te laten ervaren motiveert en inspireert mij om me te blijven ontwikkelen en scholen. Naast het volgen van opleidingen neem ik regelmatig deel aan studiedagen, intervisies en supervisies.
Bij Positive Touch heb ik ook een opleiding tot coach voor masseurs en massagetherapeuten gevolgd.

Daarna heb ik bij Hands On Tao Shiatsu Insituut de opleiding gevolgd tot shiatsu stoelmasseur. Het geven van stoelmassages is weer een hele andere manier van masseren, maar ook heel bijzonder en waardevol voor de cliënt.

Aangezien de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) mij erg aanspreekt en ik graag al mijn masages zo goed mogelijk afstem op de behoefte van de cliënt, studeer ik nu verder voor TuiNa masseur bij de OHM Academy. Een zeer effectieve holistische massagevorm met een grote variëteit aan verschillende technieken om klachten te behandelen. Een hele mooie aanvulling op mijn opleidingen en de huidige behandelingen.