06 - 304 074 24

INNSAEI

PRAKTIJK VOOR
MASSAGE EN BEWUSTWORDING


                                 Praktijk

Massages zijn prettig en heilzaam voor ieder mens. Man en vrouw, ongeacht leeftijd, conditie, over- en ondergewicht, met of zonder fysieke beperking. Er zijn wel een paar uitzonderingen waarbij beter niet gemasseerd kan worden. Belangrijk is daarom dat je open en eerlijk bent over je geestelijke en lichamelijke situatie.

Kom je voor een massage, probeer er dan voor te zorgen dat je niet gehaast aankomt. Vertraag je pas en haal vast wat dieper adem. Bij binnenkomst in mijn praktijk vindt er een korte intake plaats, waarbij we informatie met elkaar uitwisselen. Tijdens de massage kan ik je helpen naar je gevoel te gaan.
Ervaringen en inzichten kunnen tijdens en na de massage gedeeld worden.

De massages geef ik met zorg en aandacht. Ik zoek de spanningsplekken op en je zult verrast staan dat de spanning voor een groot deel kan worden weggenomen. Mijn massages zijn dynamisch en verbindend, kunnen krachtig en diep zijn, maar ook zacht en energetisch. Het is een bijzondere ervaring om mee te maken.

Je hoeft niets mee te nemen. Voor de handdoeken en massageolie zorg ik. Ik werk met heerlijke zuivere oliën waaraan biologische etherische oliën zijn toegevoegd.

Mijn praktijk is goed bereikbaar voor minder validen. Helaas is de praktijk zelf niet rolstoeltoegankelijk. Er kan wel dichtbij de ingang geparkeerd worden en er is voldoende parkeergelegenheid. Ook is er een wachtruimte aanwezig, waar u wat kunt lezen en een kopje thee kunt drinken.

Tijdens een integrale holistische massage worden verschillende stromingen met elkaar gecombineerd, om een zo compleet mogelijke massage aan te kunnen bieden, afgestemd op de cliënt. Oosterse en Westerse invloeden worden gebruikt, gebaseerd op een holistische visie.

* Klassieke massage:
Strijkingen, aangevuld met knedingen, fricties, pers- en druktechnieken. Werkt zeer ontspannend.

* Holistic Pulsing:
Het pulsen, schudden en wiegen van het lichaam. Werkt stabiliserend en integrerend.

* Stretchings en het geven van compressie:   
Ingekorte spieren krijgen weer meer ruimte. Bij compressie wordt er druk gegeven in de gewrichten. Dit werkt weefselversterkend.

* Bindweefselmassage:
Omvat de diepere technieken om ruimte te geven aan spanningen en klachten die zich in het lichaam hebben vastgezet. Het zelfhelend vermogen wordt hierbij geactiveerd en is sterk bewustwordingsgerelateerd.

* Energetische massage:   
Een stille energetische aanraking. Blokkades kunnen worden losgelaten. De levensenergie gaat weer stromen.


Door een combinatie van deze technieken te gebruiken, kan ik op verschillende lagen tegelijk werken. Dit heeft een groot helend effect.
Na de sessie bespreken we de massage kort na. Probeer het eerste uur niets te plannen. Neem even de tijd voor jezelf en het proces waar je aan gewerkt hebt.