06 - 304 074 24

INNSAEI

PRAKTIJK VOOR
MASSAGE EN BEWUSTWORDING


Ervaringen

Christel is een fijne integere masseuse

Christel is een fijne integere masseuse die de Lomi Lomi massage uitstekend combineert met andere door haar beheerste holistische massagesoorten.

Wim

 

Een hele fijne lomi lomi massage ontvangen.

Een hele fijne Lomi Lomi massage ontvangen. Voelde heerlijk en professioneel aan. Zeker een aanrader. Ik kom absoluut terug. Dank je wel Christel.

Roel
 

Ik wil deze heerlijke ervaring zeker nog vaker beleven.

Ik heb erg genoten van de heerlijke en ontspannen massage. Christel heeft een prettige rustige stem die je goed en professioneel door de intense massage heen loodst. Hierdoor kwam ik in volledige ontspanning en voelde ik mij als herboren. Ik wil deze heerlijke ervaring zeker nog vaker beleven. Bedankt Christel en tot snel.

Marion

 

Ik voelde me gegrond, dichter bij mezelf en ontspannen.

Voor, tijdens en na de massage voelde ik me erg welkom bij Christel. Er was ruimte om mezelf te zijn en aan te geven wat ik graag zou willen. De behandeling is uitstekend bevallen en naderhand voelde ik me gegrond, dichter bij mezelf en ontspannen. Absoluut een aanrader!

Lukas

 

Christel heeft een fijne en stevige hand van masseren.

Christel heeft een fijne en stevige hand van masseren. Ik kan me er in vol vertrouwen aan overgeven. Ze weet me op de juiste plekken te raken, zowel in de diepte als ook in het verbindende. Het voelt liefdevol en met aandacht. Ik kan een integrale massage bij Christel van harte aanbevelen. Dank je wel Christel. Ik voel me gezien en weer een stapje verder op mijn pad van heelwording.

Monique
 

Een aanrader voor iedereen!

Na een prettig en open intakegesprek ging de massage daadwerkelijk beginnen. Toch een beetje spannend, zo'n eerste integrale massage, maar Christel stelde me direct op mijn gemak. Eerst werd ik heerlijk warm ingepakt, waarna ik werd gemasseerd.
Op een gegeven moment gingen we op zoek naar de pijnlijke plekjes. Deze gelokaliseerd te hebben, hielp Christel mij met ademen naar de plek, zodat ik daadwerkelijk bij mijn gevoel kwam.
Ik vond het een hele bijzondere en verrijkende ervaring hoe je met een integrale massage situaties helder kunt krijgen. Christel is enorm sterk in goed luisteren en jezelf de analyse te laten uitvoeren. Door haar vraagstelling ontdek je (weggestopte) blokkades in jezelf.
De aandacht die ze voor je neemt heb ik als prettig ervaren. Ik zit als herboren weer terug in de auto! Een aanrader voor iedereen!

A uit Zelhem
 

Zij masseert erg prettig, waarbij ze gericht blijft op de cliënt.

Christel heeft, door eerst goed te vragen wat de klacht is, mij voor een groot gedeelte van de pijn in mijn arm en schouder afgeholpen. Zij masseert erg prettig, waarbij ze gericht blijft op de cliënt. Al na één keer bij haar geweest te zijn, lukte het me weer werkzaam te zijn in de tuin.

Stephanie