06 - 304 074 24

INNSAEI

PRAKTIJK VOOR
MASSAGE EN BEWUSTWORDING

Christel
 

Mijn naam is Christel Westerveld. Ik woon in het mooie buitengebied van Westendorp, dichtbij Varsseveld. Mijn massagepraktijk ligt naast de woning met een eigen ingang. Het is een geweldige plek. Je zult je hier prettig voelen en helemaal tot rust komen.

Ik heb met veel enthousiasme de opleiding tot integraal holistisch massagetherapeut gevolgd bij Positive Touch (2016-2019). Een mooie en diepgaande opleiding op HBO-niveau, waar ik zelf ook groeide in bewustwording. Een ander deze mooie ervaring te laten ervaren motiveert en inspireert mij om me te blijven ontwikkelen en scholen. Naast het volgen van opleidingen neem ik regelmatig deel aan studiedagen, intervisies en supervisies.
Bij Positive Touch heb ik ook een opleiding tot coach voor masseurs en massagetherapeuten gevolgd.

Aangezien de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) mij ook erg aansprak en ik mijn massages nog beter wilde afstemmen op de behoefte van de cliënt, heb ik na mijn diploma tot integraal holistisch masseur ook een jaar de opleiding bij Hands On Tao Shiatsu Insituut gevolgd tot Shiatsu Stoelmasseur en Basis Shiatsu.
Daarna nog een jaar deTuiNa massage bij de OHM Academy. Ook een zeer effectieve Chinese massagevorm.
Samengevat een mooie aanvulling op de integrale holistische opleiding en de behandelingen.

Verder heb ik in 2022 de Lomi Lomi cursus afgerond en geef ik ook deze massages in mijn praktijk. Een mooie holistische spirituele Hawaiiaanse massage. Een massage waarbij ik veel olie gebruik en vooral met mijn armen ritmische lange strijkingen over en onder het lichaam door maak. Het is een massage waarbij je je verbonden voelt met je hart en zich richt op waar je naar verlangt. Zeker de moeite waard om eens te proberen.